Advert
Advert
Advert

Rize ile Bursa’nın Tarım Politikaları konuşuldu

Rize Ticaret Borsası Meclisi, Bursa Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, tarım alanında yaşanan sorunların giderilmesi için tarım politikalarının yeniden belirlenerek stratejilerin oluşturulması, kurumlar arasında koordinasyon ve işbirliğinin geliştirilmesi ile tarım sorunlarının giderilmesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Rize ile Bursa’nın Tarım Politikaları konuşuldu
Rize ile Bursa’nın Tarım Politikaları konuşuldu admin

Ziyarette; Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş,akılcı tarım politikaları ile cari açığın kapanacağını bu nedenle tarım sanayisinin desteklenmesi gerektiğini söyledi.Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Uzun ise Bursa Ticaret Borsası’nın işbirliğine teşekkür ederek iki yeşil ilin diyaloglarının artması temennisinde bulundu.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın Bursa’da Karadenizli çok fazla girişimci ve iş adamının olduğunu ve Rize’ye özel ilgi duyduklarını belirterek. Sivil toplumu olarak tarım alanında yapılması gereken reform ve işbirliğine hazır olduklarını dile getirdiler.

Meclis Başkanı Resul Okumuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Uzun, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Karaoğlu, Avni Pınarbaşı, Meclis Üyeleri Tahsin Bereketoğlu, Hasan Mercan, Emrullah Malkıran, Ferhat Akgenç, Genel Sekreter İsmail Kocaman ve Genel Koordinatör Hasan Önder katıldıkları ziyaret karşılıklı hediyeler verilmesi ile sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!