Advert
Advert
Advert

Ferah: "Asılsız haberlere itibar etmeyin"

Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması için misafir takım taraftarına 2 bin 500'den fazla seyirci kontenjanı ayrıldığına dair çıkan haberlerin asılsız ve maksatlı olduğunu dile getirdi.

Ferah:
Ferah: admin

Ferah yaptığı yazılı açıklamada; "12 Mart 2016 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı için; 2 bin 500'den fazla misafir takım seyirci kontenjanı ayrıldığına ilişkin olarak sosyal medyada asılsız haberler dolaştığı tespit edilmiştir." dedi.

Ferah açıklamasında; "Son iki yıldır yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince; Beşiktaş – Fenerbahçe – Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında normal misafir takım taraftarları kontenjanı olan 832'ye ilave olarak 435 kişilik daha ek kontenjan tanınmakta ve bahse konu takımlar ile kendi sahamızda oynanan maçlarda toplam 1267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrılmakta; bunların dışındaki takımlar ile yaptığımız maçlarda ise 832 kişilik misafir takım kontenjanı ayrılmaktadır. 12 Mart 2016 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçı için de misafir takım taraftarı için yine 1267 kişilik kontenjan ayrılmıştır." dedi.

Aykut Ferah, maksatlı olduğunu değerlendirdikleri bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, "Çaykur Rizespor olarak, Beşiktaş maçının önemini ve bu maçta alacağımız üç puanın bizim için taşıdığı değerin farkındayız. Diğer takımların puan sıralamasındaki yerleri ile değil, bizzat Rizesporumuzun başarısı ile ilgilenmekteyiz." şeklinde ifade etti.

aykut ferah çaykur çaykur rizespor rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!