Advert
Advert
Advert

Bekaroğlu; "2016 yaş çay fiyatı 2,5 TL olmalı"

CHP'nin Rizeli Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, 2016 yaş çay taban fiyatının 2,5 TL’den az olmaması gerektiğini belirterek çay kanununun bölgeye ihanet olduğunu söyledi.

Bekaroğlu;
Bekaroğlu; admin

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı, İstanbul Milletvekili ve Rize eski Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu Gelişim TV’de Güncel adlı programda Gelişim TV Sorumlu Müdürü Cumali Dalbastı’nın konuğu oldu ve merak edilen sorulara açıklık getirdi.

Bekaroğlu, TBMM'de lazca konuşmasının ardından getirilen tepkilere yönelik yaptığı açıklamada, “Ben kendi düşüncemi savunmayacak mıyım? Yani lazca yaşasın demek bölücülük müdür? Bu dil ölünce Türkiye rahatlayacak mı? Ülkemizi insanların özgürlüklerini engellemek böler” dedi.

MHP’li Kazmaz yalan söylüyor, iftira atıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize il eski Başkanı Cem Kazmaz'ın eleştirisine de yanıt veren Bekaroğlu, “Terörist taziye çadırına ziyaret diyen yalancı müfteri bunu hep diyor yalan söylüyor ve iftira atıyor. Ben terörün her türlüsüne karşı bir insanım ve bir devletin bu mücadeleyi hukuk içinde yapması gerektiğini savunuyorum” dedi.

Çay kanunu çayımıza ihanettir

Çaykur'un organik çaya geçişini de değerlendiren Bekaroğlu, organik gübre lobilerinin bu geçişe engel olduklarını ve yavaşlattıklarını söyledi. Bekaroğlu, "Türk çayında dünyada olmayan bir özellik var böcek öldüren ilaç kullanılmıyor” diyerek organik çaya geçiş ile kalite ve Pazar payının artacağını söyledi.

2016 yaş çay fiyatı 2.5 TL olmalı

2016 yaş çay taban fiyatının 2,5 TL’den az olmaması gerektiğini belirten Bekaroğlu, Ak Parti hükümeti tarafından başlatılan çay kanunu tasarısı hakkında konuşarak, “Ya aptallar, ya da bu bölgeye ihanet ediyorlar. Çayımızı bitirmeye çalışıyorlar ve çayı dünya çay tekellerine peşkeş çekmeye çalışıyorlar dedi ve yaşçay taban fiyatının bu yıl fiyatı 2.5 TL den aşağı olmaması gerekiyor” dedi.

chp mehmet bekaroğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!