Advert
Advert
Advert

Rize'nin öncü kadınları zirvede buluştu

Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve hanımlara yönelik derneklerin katkıları ile 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen “Öncü Kadınlar 2. Zirve buluşması” Rize Kale’sinde yapıldı.

Rize'nin öncü kadınları zirvede buluştu
Rize'nin öncü kadınları zirvede buluştu admin

Rize Valisi, Rize Belediye Başkanı eşleri Hanife Yazıcı, Menduha Kasap’ın da katıldığı Öncü Kadınlar 2. Zirve buluşmasına, RİKADER Başkanı Selda Albayrak, İlçe Belediye Başkanı, İlçe Kaymakam’larının eşleri katıldı.

Zirve buluşması Dernek Başkanı Selda Albayrak’ın selamlama konuşması ile başladı. Albayrak Kadın gücü ve kadın eliyle neler yaptıkları ve nelerin yapılacağının görüşüleceğini söyleyerek, sözü Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap’ a bıraktı.

"KADINLAR DAHA ÇOK SORUMLULUK ALMALI”

Bayan Yazıcı, Benlikten çok bizliği tercih ettikleri için katılımcılara teşekkür ederek, "Rize küçük ama çok güzel bir şehir geldiğim günden bu yana Cumhurbaşkanımız’ın iline yakışır bir şeyler yapmanın mücadelesi içerisindeyim. Bu mücadeleme Vali yardımcılarımızın ve Kaymakamlarımızın eşlerinin de çok güçlü destekleri var. Onlara ve tüm kadın derneklerimize her zaman yanımızda oldukları için, böyle güzel bir günü tertip ettikleri için de Başta Menduha hanım ve Selda hanıma da çok teşekkür ediyor, bu duygularla Kadınların cemiyet hayatına daha fazla yer almasını arzu ediyorum” dedi.

“KADININ SESİNİ CUMHURBAŞKANIMIZ’IN İLİNDEN DUYURALIM”

8 Mart Kadınlar Gününü kutladığı misafirlerine Bayan Kasap, “Elele gönül gönüle Rize’yi ileriye taşıyacak güçteyiz, Kadın olmazsa olmazdır. Kadının sesini Cumhurbaşkanımız’ın Baba ocağından duyuralım istiyoruz. Rize için çok güzel faaliyetler hayata geçirdik. Buluşmamızın vesile olacağı ve sizlerin de fikir ve düşünceleri ile çok daha aktif çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sizlerde bu gücü görüyorum. Hep birlikte bunu da başaracağımıza inanıyoruz. 8 Mart Dünya kadınlar günümüz’ün Rize mize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

rize belediyesi rize valiliği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!