Advert
Advert
Advert

Kalespor: 0 - Pazar Zaferspor: 7

Rize 2. Amatör Küme ekiplerinden Pazar Zaferspor, deplasmanda mücadele ettiği Kalespor'u 70 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Kalespor: 0 - Pazar Zaferspor: 7
Kalespor: 0 - Pazar Zaferspor: 7 admin

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu ekiplerinden Pazar Zaferspor, ligin 3. Hafta karşılaşmasında İyidere deplasmanında Kalespor ile karşı karşıya geldi.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ın da izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 konuk ekip Pazar Zaferspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçta Pazar Zaferspor'a galibiyeti getiren golleri 27'nci dakikada Murat Kiraz, 39, 65 ve 90'ıncı dakikalarda Murat Kılıç, 53'üncü dakikada Murat Parmak, 79'uncu dakikada Fevzi Kandemir ve 84'üncü dakikada Mücahid Uzun kaydetti. Kadrosunda bulundurduğu 3 Murat ile beş gol bulan Pazar ekibinde Murat Kılıç attığı 3 golle maçta hat-trick yaptı.

Pazar Zaferspor ligde 3'de 3 yaparak puanını 9'a yükseltti ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Kalespor ise ilk mağlubiyetini aldı ve 2 puanda kaldı. Pazar Zaferspor, 13 Mart Pazar günü saat 13.00'de oynayacağı 4. Hafta karşılaşmasında evinde 4 puanlı Filizçayspor'u konuk edecek. Kalespor ise 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00'de evinde Güneysuspor'u konuk edecek.

kalespor pazar zaferspor rize 2. amatör küme rize 2. amatör küme ligi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!