Advert
Advert
Advert

Tesisleşmesiyle övünen Rize'de amatör rezalet

Rize'de amatör futbol ligi ekiplerinden Kalecikspor'da futbolcular fazla soyunma odası olmaması nedeniyle yedek kulübesinde soyunarak hazırlandı.

Tesisleşmesiyle övünen Rize'de amatör rezalet
Tesisleşmesiyle övünen Rize'de amatör rezalet admin

Rize 2. Amatör Küme Ligi'nde mücadele eden Kalecikspor, rakibi Filizçayspor ile oynayacağı ligin 3. hafta karşılaşması için Salarha Stadına geldi.

Saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşma öncesinde aynı sahada, Alipaşaspor ile Rize Belediyespor arasındaki 1. Amatör Küme maçı oynanıyordu. Salarha Stadında sadece 2 soyunma odası bulunması ve bu odaları da Alipaşaspor ile Rize Belediyespor ekibinin kullanmasından dolayı Kaleciksporlu futbolcular maçlarına yedek kulübesinde soyunup giyinerek hazırlandılar.

Alipaşaspor ile Rize Belediyespor karşılaşması aslında Derapazarı İlçe Stadında saat 11.00'de oynanacakken, bu sahaya kaydırıldı. Mücadele Salarha Stadında 12.00'de başlayınca, Kalecikspor'un 14.00'de başlayacağı maçı için soyunma odaları yetişmedi ve futbolcular karşılaşmaya ısınmadan başlamak zorunda kaldılar. Karşılaşma normal süresinden 14 dakika geç başladı.

Kaleciksporlu yöneticiler yaptıkları açıklamada; "Burada hem ASKF yönetiminin hem de İl Temsilcisinin suçu bulunuyor. Bu tesiste sadece 2 soyunma odası olduğunu bilmiyorlar mı? Neden üst üste 2 maçı buraya verdiler. Önceki maç yarım saat ya da 1 saat önce başlasa bu sorunu yaşamayacaktık. Ama sadece 2 soyunma odası bulunan stada üst üste 2 maç verenler, bu takımların nerede soyunup giyineceklerini düşünüyorlardı merak ediyoruz." şeklinde konuştular.

"Amatör futbolun mabedi" şeklinde değerlendirilen Ekrem Orhon Stadının, yenisinin yapılmadan eskisinin yıkılmayacağı sözü verilmesine rağmen 2 yıl önce yıkılması ve hala merkezde bir amatör stadın bulunmayışı ile Türkiye'nin tek örneği haline gelen Rize'de tesisleşmeyle övünen yöneticilerin bu durumu nasıl değerlendirecekleri merak ediliyor.

rize amatör rize amatörü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!