Advert
Advert
Advert

Rize'de gözle görülür bir başarı grafiği yakalandı

Rize Valisi Ersin Yazıcı, RENK Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Rize'de gözle görülür bir başarı grafiği yakalandı
Rize'de gözle görülür bir başarı grafiği yakalandı admin

Öğretmenler odasında öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, düzenli olarak okulları ziyaret ettiğini belirterek, "Rize'nin gözle görülür bir başarı grafiği yakaladığını görmekten memnunum. Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. Eğitim toplumların en önemli konusudur. İlin eğitim durumunu en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışıyoruz. Öğretmenlerin eğitimde kaliteyi yükseltmek adına il bazında ve ilçe bazında aktif çalışmalarını gördükçe mutlu oluyorum" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Kurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile birlikte öğrencilerle kitap okuma saatine katılan Vali Ersin Yazıcı, öğrencilere birer birer söz hakkı vererek öğrencilerin ne hissettiklerini ve hangi mesleği seçmek istediklerini sordu. Birçok başarının başlangıcında hayaller olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı "Hayalleriniz varsa onlara gidin, onu yapın. Hayal edin. Gerçek olmazsa da ulaşmak için çalışmaya devam edin. Cesurca hayal kurun. Elbette engeller çıkacak. Yolunuzdan dönmeyin. Sabırlı olun" dedi.

Başarının tesadüfi olmadığını söyleyen Vali Yazıcı, "Derslerinize düzenli ve iyi bir şekilde çalışın. Çalışınca, başarılı olmak mümkündür. Onun için bu noktada çalışmalarınıza mutlaka dikkat edin. Kitap okumayan ve onlarla dost olmayanlar, kendilerine yön vermede zorlanırlar. Nasıl ki antrenman yapmadan sporda dereceye ulaşamazsanız, kitap okumadan da başarıya ulaşamazsınız" dedi.

ersin yazıcı renk projesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!