Advert
Advert
Advert

Yeşilay Rize, bağımlılıklara karşı farkındalığı artıracak

Bu yıl “İyi ki Yeşilay var!” konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası’nda Rize’de kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmak amacıyla spordan sanata kadar çeşitli etkinlikler yapılacak.

Yeşilay Rize, bağımlılıklara karşı farkındalığı artıracak
Yeşilay Rize, bağımlılıklara karşı farkındalığı artıracak admin

Yeşilay Haftası, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere 1-7 Mart tarihleri arasında “İyi ki Yeşilay var!” konsepti ile çeşitli etkinlikler ve toplantılarla kutlanacak. Yeşilay Rize Şubesi’nin protokol ziyaretleri etkinliği ile start alacak olan haftada saha aktivitelerinden seminerlere kadar herkesin katılabileceği etkinlikler düzenlenecek.

Yeşilay’ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirten Yeşilay Rize Şube Başkanı Av Harun Mertoğlu “Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftasını da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için Rize’de çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da “İyi ki Yeşilay var!” konseptiyle kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Gönüllülük ve dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla bu yıl Yeşilay Haftası’na, “Yeşilay Dayanışma Haftası” diyerek çalışma yapacaklarını söyleyen Şube Başkanı Mertoğlu açıklamasına şu şekilde devam etti: “İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunacağız”.

Mertoğlu, hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında şu bilgileri verdi: “Protokol ziyaretleri ile 1 Mart’ta başlayacağımız Yeşilay Haftasına aynı günün akşamı saat 18.00 de Çayeli Kültür Merkezinde Çayeli Kadın Kent Konseyi Meclisi ile ortaklaşa vatandaşlara yönelik konferans tertip edilmiştir. Konuşmacı olarak aynı zamanda Yeşilay Rize Şubesi Yönetim Kurulu üyelerimiz olan Prof Dr Hasan Türüt ve Yrd Doç Dr Aysel Kurt katılacaklardır.

2 Mart günü Rize Memişağa Parkında, 3 Mart günü de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde Yeşilay Satndını kuracağız.

4 Mart günü ise İyidere Büyükçiftlik İlkokulundaki programa iştirak edilecektir.

Ayrıca Yeşilay Haftası boyunca etkinlik düzenleyen bütün okullara materyal desteği yanında fırsat bulunması halinde programlarına da iştirak edilecektir."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!