Advert
Advert
Advert

RTEÜ, Gürcistan'da Eğitim Fuarına katıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te 18-19 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen 6. Uluslararası Eğitim Fuarı’na katıldı.

RTEÜ, Gürcistan'da Eğitim Fuarına katıldı
RTEÜ, Gürcistan'da Eğitim Fuarına katıldı admin

Expo Georgia tarafından düzenlenen ve 18 ülkeden 116 üniversite ve eğitim kuruluşunun katıldığı fuarda, Türkiye, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Gürcistan, İsviçre, Litvanya, Bulgaristan Letonya, Polonya, Çin, Hollanda, Estonya ve Çek Cumhuriyeti’nden üniversite ve çeşitli eğitim kuruluşları yer aldı. 2 gün boyunca devam eden fuar etkinliğini yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

Fuarda, RTEÜ standını ziyaret eden gençlere, eğitim kalitesi, öğrencilere sağlanan burs, yurt ve benzeri imkânlar, RTEÜ bünyesinde yer alan bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgiler verildi. RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Gürcü Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Harun Çimke ve Uluslararası Öğrenci Ofisi çalışanlarından Uzm. Öznur Tuzcu ziyaretçilerin merak ettiği soruları yanıtlayarak RTEÜ’yü tanıtan materyaller dağıttı. RTEÜ standını TC. Tiflis Büyükelçiliği Din İşleri Müşaviri Prof. Dr. Nebi Gümüş ve Eğitim Müşaviri Tufan Karadeniz de ziyaret etti.

Bu arada, Gürcistan’dan yurt dışına öğrenci gönderen uluslararası firma yetkilileri, son yıllarda Türkiye’de okumak isteyen Gürcü öğrenci sayısında oldukça yüksek oranda artış yaşandığını belirttiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!