Advert
Advert
Advert

Pazar Zaferspor: 4 - Kalecikspor: 1

Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi 1. Hafta karşılaşmasında Pazar Zaferspor, evinde konuk ettiği Kalecikspor'u 4-1 mağlup etti.

Pazar Zaferspor: 4 - Kalecikspor: 1
Pazar Zaferspor: 4 - Kalecikspor: 1 admin

2015-2016 Futbol Sezonu Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi, oynanan 1. Hafta karşılaşmalarıyla başladı. İki grupta toplam 12 takımın 1. Amatör Küme mücadelesi vereceği ligde A Grubu takımlarından Pazar Zaferspor, evinde konuk ettiği Kalecikspor'u 4-1 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan taraf oldu.

Pazar Sentetik İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya Pazar Zaferspor Kalede Uğur, Murat, Bayram, Sinan, Sercan, Selim, Murat, Selim Karahan, Fevzi, Caner ve Erdem 11'i ile çıkarken Kalecikspor ise Kalede Mustafa, Necat, Can, Emre, Kaşif, Alaatin, Faruk, Özgür, Faik, Mesut ve Kamil 11'i ile çıktı.

Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen saldırılarda hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşu ile başlayan karşılaşmada Pazar Zaferspor'a galibiyeti getiren golleri Murat Kılıç, Murat Parmak, Sinan ve Bahadır kaydederken Kalecikspor'un tek golü ise Mesut'tan geldi.

Lige 3 puanla başlayan Pazar Zaferspor, 27 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'de oynayacağı 2. Hafta karşılaşmasında Büyükköyspor deplasmanına konuk olacak. Kalecikspor ise aynı gün ve saatte evinde Güneysuspor'u konuk edecek.

 
kalecikspor pazar zaferspor rize 2. amatör küme ligi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!