Advert
Advert
Advert

RTEÜ Öğretim Üyesine "Doktora Tezi" ödülü

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Musa Gün, Ünal Aysal Tez Değerlendirme Yarışmasında Doktora dalında ödül kazandı.

RTEÜ Öğretim Üyesine
RTEÜ Öğretim Üyesine admin

Bilimsel araştırma yapacak kişileri teşvik etmek yeni ve özgün çalışmaları ödüllendirmek amacıyla,İktisadi Araştırmalar Vakfı kurucu üyesi ve 37 yıl vakıf başkanlığı yapan Prof.Dr.M.Orhan Dikmen anısına ''Prof.Dr.M.Orhan Dikmen Araştırma Ödülü'' yarışması düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Musa Gün’ün Ünal Aysal Tez Değerlendirme Ödül Yarışmasında değerlendirilmek üzere gönderdiği “Likidite ve Değerleme: Likit Varlık ve Likit Olmayan Varlık Değerleri İçin İskonto Değerlemesi, Türkiye Hisse Senedi Piyasası İçin Model Uygulaması” konulu doktora tezi, Ünal Aysal Tez Değerlendirme Ödül Yarışmasında jüri tarafından ödüle lâyık bulundu.

Yarışmalarda ödül kazananların ödülleri Bakan Yardımcısı, Rektör ve İAV Başkanı tarafından verildi. Ödül kazanan isimler şöyle;

ORHAN DİKMEN ARAŞTIRMA YARIŞMASI

Melike Rana DAYIOĞLU, Emin Ahmet KAPLAN Mehmet ÖZCAN, Yeliz Yalçın MEHMET ORAL

ÜNAL AYSAL TEZ DEĞERLENDİRME YARIŞMASI (DOKTORA DALINDA KAZANANLAR)

Musa GÜN, Hande ÜNSAL, Nurcan ÖCAL

YÜKSEK LİSANS DALINDA KAZANANLAR

Hande Gül KÜÇÜKKAYA, Gizem KAYA, Serdar Semih COŞKUN

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!