Advert
Advert
Advert

Abdullah Kanca MYO'dan 30 yayın

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları tarafından 2015 yılında 30 yayın gerçekleştirildi.

Abdullah Kanca MYO'dan 30 yayın
Abdullah Kanca MYO'dan 30 yayın admin

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO’da, 2015 yılı içerisinde öğretim elemanları tarafından 30 yayın gerçekleştirildi. MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı tarafından resmi web siteleri aracılığı ile yapılan bilgilendirmede, MYO öğretim elemanları tarafından 2015 yılı içerisinde, 7 uluslar arası makale, 10 uluslar arası bildiri, 8 ulusal makale ve 5 ulusal bildiri yayımlandığı ifade edildi.

MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Yrd. Doç. Dr. Fatma Dinç, Öğr. Gör. Dr. Ömür Akyazı, Öğr. Gör. Erhan Sesli, Öğr. Gör. Orhan Nazım Aksu, Öğr. Gör. Umut Yaşar Uzunali, Öğr. Gör. Gökhan Kara, Öğr. Gör. Emre Deniz Yalçın, Öğr. Gör. Dursun Meriç ve Öğr. Gör. Erdinç Şahin tarafından çeşitli uluslar arası ve ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler ile yurt içi ve yurt dışı akademik toplantılarda sunulan bildirilerle bilim dünyasına katkıda bulunmuş oldular.

MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Meslek Yüksekokulumuz, genç, dinamik ve gelişime açık akademik kadro ve özveri ile çalışan idari kadro ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. MYO Müdürlüğümüz bünyesinde 28 Öğretim Elemanı (4 Öğretim Üyesi, 23 Öğretim Görevlisi ve 1 Okutman) görev yapmaktadır. Uluslararası düzeyde Mesleki ve Teknik Eğitimde Mükemmellik Belgesi EDEXCEL sahibi Meslek Yüksekokulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, YÖK ve KTÜ arasında sürdürülen Mesleki Teknik Eğitimin Kalitesini Geliştirme Projesi (METEK) kapsamında, pilot okul olarak seçilmiştir ve çalışmalar sürmektedir. T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüze Saç Kalınlık Ölçüm Yetki Belgesi verilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz, Doğu Karadeniz Bölgesinde bu alanda yetki belgesi alan ilk kurum olma özelliğini taşımaktadır. Döner Sermaye kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda Gemi tasarım, projelendirme ve danışmanlık hizmetleri verilmekte olup; Gemi sektöründe edinilen tecrübeyle gemi projeleri, mühendislik hesapları ve sac kalınlık ölçümü alanlarındaki çalışmalar devam etmektedir. Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde; Otomotiv Sanayi, Savunma Sanayi, Çelik Konstrüksiyon (imalat) Sanayi, Baraj ve HES Projeleri, Gemi (İnşaatı) Sanayi ve benzeri tüm kaynaklı imalat alanlarında, Kaynak Yöntem Şartnamesi hazırlama, danışmanlık ve onaylama hizmetleri ile tahribatsız muayene hizmeti de verilmektedir. Misyonumuz Uluslararası niteliklere sahip, kendine güvenen ve problem çözme yeteneği olan, teorik bilgi yanında pratik becerileri olan teknikerler yetiştirmektir. Meslek Yüksekokulumuzun gelişmesi için katkı gösteren akademik-idari tüm personelimize teşekkür ediyorum, öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!