Advert
Advert
Advert

Rize'de amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

Rize'de amatör spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi desteği sağlandı.

Rize'de amatör spor kulüplerine malzeme yardımı
Rize'de amatör spor kulüplerine malzeme yardımı admin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonu hayata geçirilen proje kapsamında; İl Merkezi ve İlçelerde sportif faaliyetlerini devam ettiren 30 Amatör Spor kulübüne ve 63 okula spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Rize Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rize Valisi Ersin Yazıcı, "Okullara ve amatör spor kulüplerine her daim destek olmak, spor yapan gençlerin eksiklik çekmemesi ve şartların daha iyi olması için elimizden gelen çalışmaları yürütmekteyiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak onları internet kafelerden, sokaklardan uzak tutmak için her gencimizi spora teşvik ettirmemiz gerekmektedir. Burada en büyük görev beden eğitimi öğretmenlerimize ve kulüp temsilcilerimize düşmektedir." dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise "İlimizde ve bölgemizde sportif faaliyetleri en üst düzeye taşımak için, gençlerin rahat ortamlarda eksiksiz, malzeme sıkıntısı yaşamadan spora devam etmeleri için bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sporun içerisinde yıllarca yer almış biri olarak gençlerimiz sporla ne kadar iç içe olursa ileride ülkemize kazançları ve başarıları bir o kadar büyük olacaktır. Bu malzeme desteği bizler için bir başlangıçtır." diye konuştu.

Rize ASFK Başkanı Ali Çelik ise yapmış olduğu konuşmada "Bizler spor adamları olarak bu desteklerin gençlere ne kadar faydalı olduğunun bilincindeyiz. Bu kapsamda amatör kulüplerine ve okullarımıza maddi destek sağlayan bürokratlarımıza ve amirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından katılım sağlayan kulüplere ve okullara Rize Valisi Ersin Yazıcı ve AK Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak tarafından spor malzemeleri dağıtıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!