Advert
Advert
Advert

Çayelispor'da futbolcular isyan etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çayelispor'da sular durulmuyor. Paralarını alamayan futbolcular idmanlara çıkmama kararı aldı.

Çayelispor'da futbolcular isyan etti
Çayelispor'da futbolcular isyan etti admin

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup ekiplerinden Yeşil-Beyazlı Çayelispor'da sular durulmuyor. Ligin ilk devresini bir diğer Rize temsilcisi Ardeşenspor ile birlikte 17 puanla tamamlayan Çayelispor'da futbolcular, ikinci devre başladığı halde kulüpten söz verilen alacaklarının ödenmediğini iddia ediyorlar.

Lige Teknik Direktör Yüksel Yelkenci ile başlayan ve 3 hafta sonra Hamdi Demirtaş ile yoluna devam eden Çayelispor'da yeni teknik direktör de 7 hafta görevde kalarak maddi sorunlar ve sözlerin yerine getirilmediğini söyleyerek görevinden ayrılmıştı. Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Köksal Yazıcı ise hem hocanın hem de futbolcuların kulüpten hiçbir alacaklarının bulunmadığını açıklamıştı.

Basın sözcüsü başka, futbolcular başka konuşuyor

Bu açıklamaların aksine Yeşil-Mavili formayı giyen futbolcular aylardır söz verilen ücretlerinin ödenmediğini ve bugüne kadar ödeme yapılmasını beklediklerini ifade ediyorlar. Sezon başında peşinat ve maç başı 250 TL ücrete anlaştıklarını ifade eden futbolcular, takım yenildiğinde tesislerde esip gürleyen yöneticileri, yendikleri zaman tesiste göremediklerini, sezon başı bir kısım peşinat aldıklarını ama maç başı anlamında alacaklarının kulüp tarafından ödenmediğini iddia ediyorlar.

Futbolcular idmana çıkmama kararı aldılar

İlk devrenin sonlarına doğru paralarını alamadıkları halde Ardeşenspor ile aradaki puan farkını kapatarak eşitlediklerini ve bu sayede alacaklarının ödeneceğini düşündüklerini belirten futbolculara, devre arası bin TL ücret ödenmiş. Kalan ücretin devre başlamadan ödeneceği ifade edilmesine rağmen günlerdir kalan alacaklarından ses çıkmadığını belirten futbolcular, hiç bir yöneticinin tesislere gelmediğini ve alacaklarıyla ilgili kimsenin kendilerine dönüş yapmadığını ifade ediyorlar.

Ligde ikinci devre başlarken ilk hafta maçları kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. İkinci devre hazırlıklarını tesislerde başlayan futbolcular ise idmanlara çıkmama kararı aldılar.

Yönetimden 4 yıllık futbolcuya vefasızlık

Öte yandan 4 sezon Çayelispor'da her maçta top koşturan, takımın BAL Ligine çıkmasını sağlayan kadroda yer alan ve sezon başı kampında çapraz bağı kopan futbolcu Ümit Yılmaz'ın ameliyatını yönetim üstlenmemiş, futbolcu kendi cebinden ameliyat masraflarını karşılarken kulüpten kendisine hiç bir ücret ödenmemişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!