Advert
Advert
Advert

Yeni Akit, Rizeli Gazeteciyi hedef aldı

Kudüs Tv İran Temsilcisi ve sitemiz köşe yazarı olan Rizeli Gazeteci Ramazan Bursa, Yeni Akit Gazetesi tarafından yalancı olmakla suçlanarak hedef gösterildi.

Yeni Akit, Rizeli Gazeteciyi hedef aldı
Yeni Akit, Rizeli Gazeteciyi hedef aldı admin

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Gazetesi, El-Kaide’ye yakınlığıyla bilinen Islahhaber sitesini kaynak göstererek yaptığı ‘İran’ın İnkar Ettiği Sünni Cami Hazımsızlığı’ başlıklı haber ile Rizeli Gazeteci Ramazan Bursa’yı İran’ın yalanlarına ortak olmakla suçladı.

Yeni Akit’in Bursa’yı hedef gösterdiği haberde “İran’ın Şii sempatizanları ve Ramazan Bursa gibi Vahdetçi/Sünni görünümlü kişiler, Tahran’ın çeşitli yerlerinde Sünni caminin bulunduğunu öne sürüyorlar!” ifadelerine yer verildi.

Haberde, İran’ın başkenti Tahran’da bir milyonu aşkın Sünni Müslüman yaşamasına rağmen, Şii İran yönetiminin kendi Sünni vatandaşlarına cami yapmak için izin vermediği, İranlı Sünnilerin kiralayıp mescide çevirdiği yerleririn de rejim tarafından kapatıldığı iddia edilirken, Gazeteci Ramazan Bursa başta olmak üzere Şii sempatizanı olmakla suçlanan kişilerin bu yaşananları inkar ettikleri belirtiliyor.

İlgili habere www.yeniakit.com.tr/haber/iranin-inkar-ettigi-sunni-cami-hazimsizligi-119041.html linkinden ulaşabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!