Advert
Advert
Advert

RTEÜ daha sosyal bir üniversite oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrenciler için hazırladığı yeni sosyal birimleri faaliyete geçirdi.

RTEÜ daha sosyal bir üniversite oldu
RTEÜ daha sosyal bir üniversite oldu admin

Üniversiteden yapılan açıklamada, "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, kaliteli eğitimi, bilimsel çalışmaları, akademik kadrosu, sağladığı burslar, yenilikleri öncü edinmesi ile gerek ülkemizin gerekse dünyanın dört bir yanından yüksek öğrenimlerini tamamlamak isteyen öğrencilerin birinci tercihi oluyor." denildi.

Açıklama şöyle; "Her yıl öğrenci sayısı artan, yeni fakültelerle daha da gelişen ve hızla büyüyen üniversitede öğrencilerin dinlenmeleri, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için sosyal alanlar oluşturulmaya devam ediyor. Kafeteryalar, spor salonları, kuru temizleme, PTT, konferans salonları, yemekhane, kuaförler, Aile ve Dini Rehberlik bürosu ve daha birçok birimin bulunduğu Kongre ve Kültür Merkezi öğrencilerin ve personelin ders saatleri dışındaki vakitlerini kaliteli bir şekilde geçirmelerine imkân sağlayan alanların başında geliyor.

Üniversitemiz gençlerinin Kongre ve Kültür Merkezindeki değişmeyen adreslerinden birisi ise içerisinde; fast food ve diğer seçeneklerin bulunduğu kafeterya, bilardo, bowling, tenis ve farklı oyun konsollarının bulunduğu Salon kısa süre önce açılışı gerçekleştirilmesine rağmen öğrencilerin vazgeçilmezi haline geldi. Ayrıca kahve içme mekânları, salon golfu, sguash, öğrencilerin herhangi bir ücret ödemeden yeni elbiseler alabildikleri Kaçkar Giysi Evi öğrenciler ve personel için hizmet vermeye başladı. Kongre ve Kültür Merkezinde yer alan bu imkânlarla üniversitemiz, hem akademik hem de sosyal açıdan fark yaratmaya devam ediyor."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!