Advert
Advert
Advert

Vali Yazıcı 20 öğrenciyi İstanbul'a gönderiyor

Rize Valisi Ersin Yazıcı, TEOG sınavında başarılı olan öğrencileri 4 günlük İstanbul gezisine gönderiyor.

Vali Yazıcı 20 öğrenciyi İstanbul'a gönderiyor
Vali Yazıcı 20 öğrenciyi İstanbul'a gönderiyor admin

2015/2016 Eğitim-Öğretim yılı başında Atatürk Ortaokulu ile İstiklal Ortaokulu ziyareti sırasında başarılı olanları ödüllendireceği sözü veren Vali Yazıcı, TEOG 8. Sınıf Merkezi Sistem Ortak Sınavında başarılı olan öğrencileri İstanbul'a geziye gönderiyor.

Gezinin, Beyoğlu Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirileceğini belirten Vali Yazıcı, 20 öğrencinin 7 görevli eşliğinde İstanbul'da çeşitli aktivitelerde bulunacaklarını kaydetti.

Öğrencilerin İstanbul'da tarihi-turistik yerleri ziyaret ederek kent gezisi gerçekleştireceklerini aktaran Vali Yazıcı, "Yeni yerler görmek, farklı kültürlerle, sosyal hayatlarla tanışmak ve en önemlisi yurdumuzun her yeri birbirinden anlamlı olan tarihi ve kültürel dokularını sentezleyebilmek adına bu tür gezileri desteklemekteyiz. Kişisel ve eğitimsel başarılar dikkate alınarak, bu tarz ödüllendirmeler devam edecek. Hedefimiz gülümseyen çocuklar yetiştirmek olmalıdır" dedi.

Vali Yazıcı, çocuklardan İstanbul gezisi izlenimleri hakkında birer mektup yazarak kendisine iletmelerini de istedi.

"HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

Öte yandan Vali Ersin Yazıcı, RENK Projesi kapsamında Çayeli Beyazsu Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenler odasında öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, öğretmenlerden öğrencilerin durumları, eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

RENK Projesi çalışmalarının meyvelerinin alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı, "Beyazsu Ortaokulumuz TEOG Sınavında büyük bir başarı elde etti. Hedefimiz elde edilen başarıların daha da üstüne çıkmaktır. Bu vesileyle Çayeli Beyazsu Ortaokulu idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine, ailelerine eğitim ve öğretimde kalitenin arttırılması adına özveri içinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.

ersin yazıcı rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!