Advert
Advert
Advert

Pehlivan'ın "Yedi İklim Sevdası" kitabı çıktı

Rize’de uzun süre yöneticilik yapmış olan ve eğitim camiasının yakından tanıdığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl eski Müdürü Halil Pehlivan’ın "Yedi İklim Sevdası" isimli kitabı çıktı.

Pehlivan'ın
Pehlivan'ın admin

Yayınlanan kitabıyla ilgili bilgi veren Halil Pehlivan: “Yedi İklim Sevdası bir hayat tecrübesidir. Yirmi yıllık mesleki hayatın, Yarım yüzyıllık ömrün yazıya dökülmesidir. Yedi İklim Sevdası, yedi temânın kalemle kelâm olmasıdır. Bu doğrultuda kitap, sosyal hayatla ilgili yedi tema üzerine kurgulanmıştır." dedi.

Pehlivan, maddi ve manevi desteğini gördüğünü ifade ettiği Doğuş Çay’a ve kitabın hazırlanmasında ilgisini eksik etmeyen eğitimcilere teşekkür ederek, kitabın içeriği ile ilgili şunları dile getirdi: “Yedi İklim Sevdası ağırlıklı olarak eğitim içerikli yazılardan oluşmaktadır. Bu yazılarda iddia değil, ideal tasavvur edilmektedir. Şayet hayatı yedi iklimle buluşturulabilirse her şey daha güzel olacak. Kuruyan sevgi pınarları yeniden canlanı verecek. Gözbebeklerdeki ışık daha çok hissedilecek, aydınlık yarınlara daha erken varılacaktır”

Halil Pehlivan, kitapta ayrıca Mevlâ'nın cennet sofrasına buyurması için son bir gayret edilmesi gerektiği üzerinde durulduğunu, bu doğrultuda her bir fertin kendi ruhuna el sürüp Zülcelâl aşkına canlar eskitmeden, kardeşçe, sınırsız ve karşılıksız bir sevgiyle kucaklaşması gerektiğinin de vurgulandığını belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!