Advert
Advert
Advert

Rize'de 4 hırsız ve 2 firari yakalandı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 4 hırsız ve mahkemece aranılan 2 firari yakalandı.

Rize'de 4 hırsız ve 2 firari yakalandı
Rize'de 4 hırsız ve 2 firari yakalandı admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son 2 ay içinde Rize'de meydana gelen işyerlerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak M.A. isimli kişi yakalanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine teslim edildi.

Öte yandan 14 Ocak 2016 günü Fener Mahallesinde bir işyerinin kapısını zorladıkları farkedilen 3 kişi saklandıkları ağaçlık alanda yakalandı. E.E, K.E.C ve O.Ç isimli kişilerin Trabzon'dan geldikleri ve çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Ayrıca hakkında Akçaabat 2. Asliye Ceza Mahkemesince aranma kaydı bulunan firari Ağrı doğumlu Ş.A. isimli kişi 14 Ocak 2016 günü Cumhuriyet Caddesindeki bir işyerinde kardeşi H.A. adına düzenlenen ve üzerinde kendi fotoğrafı bulunan sahte kimlik ile yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda ise; hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Ü. isimli kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!