Advert
Advert
Advert

Öğretmen ve öğrencilerden kıyafet bağışı

Rize Belediyesi Sosyal Hizmet Ofisi’ne, Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından kıyafet bağışı yapıldı.

Öğretmen ve öğrencilerden kıyafet bağışı
Öğretmen ve öğrencilerden kıyafet bağışı admin

Okuldaki öğretmen ve öğrencileri temsilen beden eğitimi öğretmenleri İbrahim Şen ve Davuthan Köroğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’la Belediye Sosyal Hizmet Ofisinde bir araya gelerek kıyafetleri bağışladı.

Değerler eğitimi ve tutumluluk konusunda örnek bir çalışma yapmak istediklerini belirten beden eğitimi öğretmenleri Şen ve Köroğlu, “Okulumuzda sürdürmekte olduğumuz değerler eğitimi programı kapsamında tutumluluk konusuna ilişkin öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlar olarak kıyafet bağışında bulunmak istedik. Rize Belediyesi Sosyal Hizmet Ofisi’nin ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştıracağına inanıyoruz.” dediler.

Toplumsal yardımlaşma ve sosyal sorumluluk anlamında çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Kasap, “Başlatmış olduğumuz sosyal hizmet ofisi projemiz sayesinde vatandaşlarımız ihtiyacının fazlası olan kıyafetleri bağışlayabiliyor. İhtiyaç sahipleri de bu imkandan yararlanabiliyor. Değerli öğretmen ve öğrencilerimize göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!