Advert
Advert
Advert

Rize'de antrenörlükten işletmeciliğe

Çaykur Üretim Daire Başkanlığındaki görevinin yanı sıra 13 yıl Çaykurspor Kulübü Futbol Antrenörlüğü görevlerini yürüttükten sonra emekli olan Ali Rıza Sarı, eşi İlknur Sarı ile birlikte eski ismi Ramanoz, yeni ismi Hamzabey Mahallesinde Ramanoz Sofrası isimli işletmeyi hizmete açtı.

Rize'de antrenörlükten işletmeciliğe
Rize'de antrenörlükten işletmeciliğe admin

Görev yaptığı Çaykurspor Kulübü Futbol takımına çalıştırdığı gruplarda Rize ve bölge şampiyonlukları kazandıran Antrenör Ali Rıza Sarı, Çaykur’un ve Çaykurspor’un aile hayatında çok güzel ve kalıcı hatıraları olduğunu belirterek, “Tek oğlum olan İlyas Sarı Çaykurspor altyapısında yetişmiş, ardından iki yıl önce Çaykur Rizespor’da profesyonelliğe adımını atmıştır. Bugün ise üçüncü lig takımlarından Manisa Belediyespor’da top koşturmaktadır.” dedi.

Sarı açıklamasında; "Emekliliğimin akabinde, Rize’mizin hızla gelişen ve değişen ekonomik, sosyal ve turizm potansiyelini göz önünde bulundurarak, mahallemizdeki kendi arsamızda, Rizemizin denizle, dağın birleştiği noktadan en güzel bir şekilde seyredileceği, Rize merkeze 3 km. uzaklıktaki, “Ramanoz Sofrası” adı altında meşhur yöresel yemeklerimizin ağırlıkta olduğu, mıhlama, saç kavurma, hafta sonu sadece Cumartesi günü satırla kıyılmış karalahana sarması, balık çeşitleri, mangalda et, tavuk ve köfte, tamamen organik ürünlerle oluşturduğumu sabah kahvaltısı çeşitlerimizle halkımıza, ailelere, ilimize gelen yerli ve yabancı turistlere, en kaliteli, en ekonomik ve en sıcak hizmeti ailecek vermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
çaykur rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!