Advert
Advert
Advert

Minyonlar Rize'de çocuklarla buluşuyor

Dünyaca ünlü çizgi karakterler Minyonlar, Türkiye'de ilk defa sahnelenecek tiyatro oyunuyla Rize'de çocuklarla buluşacak.

Minyonlar Rize'de çocuklarla buluşuyor
Minyonlar Rize'de çocuklarla buluşuyor admin

Dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen 2015 yapımı animasyon karakterleri Minyonlar (Minions), bu kez tiyatro perdesine geliyorlar.

Rize'de Rengarenk Organizasyon tarafından çocuklarla buluşturulacak olan Minyonlar, macera ve kahkaha dolu yolculuklarını 15 Ocak 2016 Cuma günü tüm çocukları bekliyor. İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde 11.00-14.00 ve 18.00 saatlerinde üç seans olarak gösterilecek olan Müzikal Minyonlar  Tiyatro oyunu, engelli ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklar için ise ücretsiz olacak.

Rengarenk Organizasyon tarafından yapılan açıklamada, senaryosu temel eğitim esasları içerisinde olan ve güldürürken düşündüren müzikal tiyatro oyunu Minyonlar İş başında'nın Türkiye lisansının Dodo Yapım tarafından alındığı belirtilirken, merdiven altı diye tabir edilen tiyatro grupları tarafından sahnelenen sahte oyunlara dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Türkiye macerasına ilk olarak Rize'den başlayacak olan Minyonlar'ın "Golden Nuts Eğitim Ödüllü" Müzikal Tiyatro oyununun biletleri Çemberci Kırtasiye ve Akademi Kırtasiye'den temin edilebiliyor.

Minyonlar İş başında Müzikal Tiyatro Oyununun konusu şöyle; "Dr. Gru'nun bilimsel çalışmaları sonucu ortaya çıkardığı Minyonlar, sürü halinde yaşarlar ve birbirlerinden hiç ayrılamazlar. Dr. Gru, son çalışmaları için, Türkiye'ye gitmek zorunda kalmıştır. Yola çıkmak için hazırlanır ve laboratuarı Minyonlara emanet eder. Fakat sürünün en maceracı ve çılgın minyonları Tim ve Mark gizlice Gru'yu takip ederek onlar da Türkiye macerasına katılır. Hiç bilmedikleri bir ülkede, bilmedikleri kültürler, bilmedikleri yemekler ve danslar... Çılgın minyonlar kendilerini Gru'dan saklayarak tatil yapmak için ellerinden geleni yaparlar. Peki yaptıkları hatanın farkına vardıklarında nasıl ders alacaklar?"

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!