Advert
Advert
Advert

Rize Gençlik Merkezi'nden skeç yarışması

Rize Gençlik Merkezi tarafından 'Hayallerini Sahneye Taşı' sloganıyla skeç yarışması düzenlenecek.

Rize Gençlik Merkezi'nden skeç yarışması
Rize Gençlik Merkezi'nden skeç yarışması admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini sahneye taşıyabileceği bir projeye imza atıyor. 'Hayallerini Sahneye Taşı' sloganıyla hayata geçirilecek projeyi, 14-29 yaş arasındaki tüm gençler katılabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Kültürümüzün önemli bir parçasını teşkil eden tiyatronun alt dalı olan skeç sanatının gençlerimiz arasında yaygınlaşması, benimsenmesi ve gençlerimizin sanata sahip, kendini ifade edebilen bireyler olarak yetişmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması yapılacaktır. Yarışmaya 14-29 yaş aralığındaki tüm gençler ekipleriyle birlikte başvurabileceklerdir. Yarışmaya katılacak ekipler kendi yazdıkları Komedi veya Dram türündeki eserleri sahneye koyacak ve eser en fazla 20 en az 8 dakika ile sınırlı olacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen tüm gençlerimizi 31 Aralık tarihine kadar Rize Gençlik Merkezimize başvuru için bekliyoruz." dedi.

İl Birinciliği, Grup Birinciliği ve Türkiye Finali şeklinde 3 basamaktan oluşacak olan yarışmanın Rize ayağı 27 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!