Advert
Advert
Advert

Çiçek sepetlerine dokunan yandı

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe ekipleri Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde bulunan Ferforjelere çiçek düzenleme çalışması başlattı.

Çiçek sepetlerine dokunan yandı
Çiçek sepetlerine dokunan yandı admin

Konu ile ilgili görüşlerini belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ”Şehir süsleme çalışmalarında ciddi bir çalışmamız var. Süsleme çalışmalarımızı şehrin muhtelif yerlerinde başlatmıştık. Atatürk ve Cumhuriyet caddesindeki ferforje süslemelerimiz devam etmekte, şuana kadar 140 Adet çiçek sepeti yerleştirildi.  130 Adet daha çiçeğin yerleştirileceği caddelerde toplam 270 çiçek sepeti konulacak. Şehir estetiğini de sağlayarak güzel bir süsleme yapacağız.  Bu çalışmalarımızda gece aydınlatma sistemlerimizde var. Yapılan Işıklandırmalar halkımızın beğenisini kazanmıştı. Şehrimizi alt yapı, üst yapı ve bu tür çalışmalarla güzelleştireceğiz. Böylece şehrimize yeni bir kimlik kazandırmış olacağız. Yaptığımız çalışmaları şehrimize özgü bir sistem ile sürdürüyor yeni görünümlere kavuşturuyoruz” dedi.

PARK BAHÇE BİRİMİNDEN UYARI…!

Öte yandan Belediye, Park Bahçeler Birimi tarafından verilen bilgiye göre; Şehrin estetik görünümü için yapılan, Saksı, Çiçek, Oturma ve Oyun gurupları, Kent Mobilyaları çalışmalarına zarar veren vatandaşların Mobese kameraları ile tespit edilmesi halinde cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!