Advert
Advert
Advert

Rize İtfaiyesi bünyesine yeni araç

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün bünyesine yeni kattığı, kurtarma ve yangın olaylarına etkili bir şekilde müdahale edebilen itfaiye aracını inceledi.

Rize İtfaiyesi bünyesine yeni araç
Rize İtfaiyesi bünyesine yeni araç admin

Çift kabinli olan ve üstün özellikleriyle dikkat çeken itfaiye aracında 2 adet su monitörü bulunuyor. Suyu az kullanarak elde edilen CAFS köpük yapma sistemine sahip olan itfaiye aracı, 9 personelle birlikte olay yerine ulaşabiliyor.

Rize İtfaiye Müdürlüğü’nde aracın özelliklerini inceleyen Başkan Kasap, takviye edilen yeni araçlarla birlikte itfaiye teşkilatının daha da güçlendiğini vurguladı.

Başkan Kasap, “Bünyemize yeni kattığımız itfaiye aramız yangına ilk müdahalede ve araç kazalarına müdahalede teşkilatımıza önemli faydalar sağlayacaktır. Bu araç, itfaiye ekibimizde şu ana kadar olmayan ve olması gereken elzem bir araçtır. Yaklaşık 400 bin TL’ye mal olan aracımız, olay yerinde ilk müdahaleyi yapabilecek özeliklere sahiptir. Aracımız aynı anda 9 personel kapasitesine ve CAFS sistemi denilen köpüklü söndürme sistemini kullanmaktadır” dedi.

Başkan Kasap’a incelemesinde yardımcıları, teknik ekibi ve itfaiye teşkilatı çalışanları eşlik etti.

reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!