Advert
Advert
Advert

Diş Hekimliği öğrencileri önlüklerini giydi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından birinci sınıf öğrencileri için 2015-2016 eğitim- öğretim yılı “Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği öğrencileri önlüklerini giydi
Diş Hekimliği öğrencileri önlüklerini giydi admin

Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Önlük Giyme Töreni’ne Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Prof. Dr. Hasan Efe ile Prof. Dr. Ali Bilgin, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Demiral, dekanlar, öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, öğrencilerin giydikleri beyaz önlüklerle diş hekimliği mesleğine ilk adımı attıklarını belirterek: “Hekimlikle özdeşleşmiş olan beyaz önlükleriniz; sağlığın, temizliğin, dürüstlüğün, aydınlığın ve arınmışlığın simgesidir. Sizlerden bu önlüğün anlamını idrak ederek hareket etmenizi istiyorum.” dedi.

Özellikle tıp ve diş hekimliği fakültelerinde eğitim gören öğrencilerin, temel nokta olan insana hizmet ölçüsünü esas almaları gerektiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise, öğrencilerin, gelecekte edinecekleri mesleklerinde de bu düşüncede ve inançta hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Öğrencilere önlüklerini başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere dekanlar ve akademisyenler giydirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!