Advert
Advert
Advert

Masa Tenisi'nde Rize İl Birincileri belli oldu

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Bay-Bayan Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Masa Tenisi'nde Rize İl Birincileri belli oldu
Masa Tenisi'nde Rize İl Birincileri belli oldu admin

2015–2016 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Bay-Bayan Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları 26 Okuldan 112 sporcunun katılımı ile 02-03 Aralık 2015 tarihinde Güneysu Spor Salonunda yapıldı.

Müsabakalar sonunda Genç Erkekler Kategorisinde Tevfik İleri Anadolu Lisesi, Genç Kızlarda Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi rakiplerini yenerek İl Birincisi Oldu.

Kazanan takımlara Kupa ve madalyaları, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Masa Tenisi İl Temsilcisi Süleyman Toptan ve Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Aydın tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “Bizlerin hedefi ve amacı öğrencilerin okul sporlarına daha çok katılım sağlayarak ilgi göstermesidir. Müsabakalar sonunda il birincisi olan takımlar bizleri ileri ki günlerde yapılacak olan gurup müsabakalarında temsil edecekler. Şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!