Advert
Advert
Advert

Pazar'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 5 yaralı

Rize’nin Pazar ilçesinde Hemşin Deresi’ne uçan otomobil içerisindeki bulunan 5 kişiden 4’ü yaralı olarak kurtarılırken, dere sularında kaybolan 1 kişinin ise cesedine ulaşıldı.

Pazar'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 5 yaralı
Pazar'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 5 yaralı admin

Rize'nin Pazar İlçesi'nde 60 yaşındaki Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Otomobilde bulunan 5 öğretmen yaralı kurtarılırken, suya kapılarak sürüklenen ve kaybolan sürücünün cesedi 3 saat süren arama ardından bulunabildi.

Kaza, Hemşin-Pazar karayolu Suçatı Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Hemşin İlçesi'nde Kütüphane Müdürü olan Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki 53 HL 244 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Hemşin Deresi'ne uçtu. Otomobilde bulunan öğretmenler Meryem Saman, Şennur ve Nurcan Cihan ile Fatma ve Mehmet Ali Sümer, o anda yoldan geçen ve kazayı gören servis aracındaki polis memurlarının yardımıyla sudan çıkartıldı ve Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sulara kapılarak kaybolan sürücü Rıfat Hacıfazlıoğlu için bölgeye ulaşan AFAD ve Deniz Polisi dalgıçlarından oluşan arama kurtarma ekipleri Hemşin Deresi'nde kaybolan Hacıfazlıoğlu için arama çalışması başlattı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmaları sonucunda Hacıfazlıoğlu'nun cesedi, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kesikköprü Köyü Mevkii'nde bulundu.

pazar rize rize trafik kazası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!