Advert
Advert
Advert

Çaykurspor Güreş Takımı 2 madalya ile döndü

Gürcistan’ın Kutaisi şehrinde Uluslararası Yıldızlar ve Minikler Grekoromen güreş turnuvasında Çaykurspor 2 madalya kazandı.

Çaykurspor Güreş Takımı 2 madalya ile döndü
Çaykurspor Güreş Takımı 2 madalya ile döndü admin

29-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Gürcistan’ın Kutaisi şehrinde, Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonu Teimuraz Apkhazava ve Grekoromen Güreş Avrupa Şampiyonu İlia Bobokhidze adına düzenlenen, Uluslararası Yıldız ve Minikler Grekoromen güreş turnuvasına, Türkiye’yi temsilen katılan Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş Yıldız ve Minik takımı sporcuları iki madalya kazandılar.

Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve Türkiye’nin katıldığı şampiyonada Çaykurspror, Yıldız ve Minik Güreş takımından oluşan 12 kişilik sporcu kafilesinde 100 kiloda Kadir Hut, Yıldızlar’da turnuva üçüncüsü, 73 kiloda Erdem Hut ise, Minikler’de üçüncülük derecelerini elde ettiler.

Çaykurspor’da Yıldızlar’da 69 kiloda Sefa Kocatınaz ve Taha Osman Avcı dördüncülük, Minikler’de ise 38 kiloda Kamil Okutur dördüncülük derecesini elde eden diğer güreşçiler oldular.

Fahri Güzel ve Hakan Çelik antrenörlüğündeki Çaykurspor Kulübü Yıldızlar ve Minikler Güreş kafilesi turnuvada takım halinde üçüncülük elde ettiler.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!