Advert
Advert
Advert

Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibi 2. oldu

Artvin Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THO) tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 2'nci oldu.

Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibi 2. oldu
Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibi 2. oldu admin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile THOF’un birlikte düzenlediği Büyükler Türkiye Şampiyonasının ilk gününde ekipler kıyasıya yarıştı. Yapılan değerlendirmeler sonrasında birinciliği 92.67 puanla İzmir Balçova Belediyesi EFEM G.S.K elde ederken ikinciliği 90.00 puanla Artvin Belediyesi G.S.K, üçüncülüğü de 89.44 puanla Ankara Çankaya Belediyesi Hoytur G.S.K elde etti.

Dereceye giren kulüplere kupaları THOF Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, THOF Yönetim Kurulu üyeleri ile Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe birlikte verdiler.

İstanbul Fatih Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Türkiye Halk Oyunları büyükler Türkiye finalinde yarışan Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibi İzmir'e geçilerek yarışmayı 2'nci olarak tamamladı. Yarışmada İzmir Halk Oyunları ekibi birinci, Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibi 2'nci, Ankara Halk Oyunları ekibi 3'ncü oldu.

Yarışmaları yerinde izleyen ve ekibimizi ilk kutlayan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibini elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak; "Bu sefer birinci olamadık ama 2'ncilikte iyi bir sonuç. İnşallah seneye kaptırdığımız şampiyonluğu geri alırız. Çocuklarımızı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kafile başkanlığı yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, üst üste 5'nci şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Yarışmaları değerlendiren Yazan; “her sene birinci olan takım bu sefer 2'nci olduğu için herkes üzgün ancak Türkiye 2'cisi olmakta büyük başarı. Ekibin tek hedefi 5'nci şampiyonluktu. Genel olarak iyi bir yarışma çıkardık. Ancak jüri kararıyla birinciliği kaptırdık. Çocuklarımız kaçan şampiyonluktan dolayı son derece üzgünler. Bu sefer olmadı ancak sonraki yarışmalarda tekrar şampiyonluğu geri alacağımıza inancımız tam. Ekibimizi gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!