Advert
Advert
Advert

Rize Heyetinin Ankara temasları sürüyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Rizeli İrfan Uzun’u ziyaret etti.

Rize Heyetinin Ankara temasları sürüyor
Rize Heyetinin Ankara temasları sürüyor admin

Belediye Başkanı Kasap, beraberinde RTEÜ Rektörü Karaman ile birlikte, yürütülen Batıpark projesi ile ilgili görüşmeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun’la gerçekleştirdiler.

Görüşmede Başkan Kasap; Batıpark projesi ağırlıklı konuların gelişmeleri ve ilerleyişleri hakkında değerlendirmeler yapıldığını bildirdi.

Başkan Kasap, Müsteşar Yardımcısı Uzun’un projedeki katkılarının Rizeli hemşehrileri ve kendileri tarafından unutulmayacağının altını çizerek, çalışmaları İrfan Uzun'un bizzat yakından takip ettiğini dile getirdi.

RİZELİ BAŞKAN’A TEBRİK  ZİYARETİ

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rizeli  hemşehrimiz Yargıtay 9. Daire Başkanı Burhan Karaoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundular.

Yargıtay 9. Daire Başkanı Burhan Karaoğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve RTEÜ Rektör'ü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti  dile getirdi. Karaoğlu; “Çok değerli misafirlerim hemşehrilerimin ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır” dedi.

Rizeli  Yargıtay, 9. Daire Başkanı Burhan Karaoğlu’nu ziyaret eden Rize Heyeti Türkiye’nin önünün açılması yönünde yapacakları çalışmalar için başarı temennisinde bulunarak  Sayın Karaoğlu’nu tebrik ettiler.

ersin yazıcı reşat kasap rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!