Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK'dan TBBM'nin Rizeli başkanına ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Ardeşen Gençlikspor Kulübü (GSK) Yönetim Kurulu ve sporcularını kabul etti.

Ardeşen GSK'dan TBBM'nin Rizeli başkanına ziyaret
Ardeşen GSK'dan TBBM'nin Rizeli başkanına ziyaret admin

Ardeşen GSK Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Merkez Valisi Kenan Çiftçi ve Ankara Liva grubu yöneticisi Yüksek Hacıosmanoğlu ile Ardeşen GSK sporcuları Gamze Haşimoğlu ile Neslihan Çalışkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına yeni seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili, Rize İkizdereli Hemşerileri İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Meclis Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Ardeşen GSK Başkanı Oğuz, Meclis Başkanı Karaman’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde ülkemiz için yapacağı çalışmalarda başarılarda bulundu.

Karaman ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rize’yi ulusal ve uluslar arası arenada temsil eden Ardeşen GSK ekibini kutladı.

Memleketi Rize’nin takımının elde ettiği başarılarla göğsünün kabardığını ifade eden Kahraman, “Sizleri ağırlamaktan mutluluk duydum. Özellikle Avrupa Kupasında başarılar diliyorum. İnşallah başarılı sonuçlar almaya devam ederiz. Ben de sizleri gönülden destekliyorum.” ifadelerini kullandı.

ardeşen ardeşen gsk rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!