Advert
Advert
Advert

Rize Ülkü Ocakları'nda "Dil ve Millet" semineri

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği Abdullah Buğra Koçlar Eğitim Programları kapsamında Rize İl Başkanlığı Binası’nda ‘Dil ve Millet’ konulu seminer düzenlendi.

Rize Ülkü Ocakları'nda
Rize Ülkü Ocakları'nda admin

Artvin Çoruh Üniversitesi Türk Halk Edebiyatı Ana Bilim Yardımcı Doçentleri’nden Sedat Bahadır Rize’ye gelerek Rizeli Ülkücüler’e ‘Dil ve Millet’ konulu seminer verdi.

Seminere Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencisi olan Ülkü Ocakları Mensubu gençler, Rize Ülkü Ocakları Asena Teşkilatı (Kadın Kolları) ve Rize’de Orta Öğretim kurumlarında öğrenci olan gençlerin yanı sıra çok sayıda sivil vatandaş da katıldı.

Seminer Programında Yard. Doç. Bahadır Türk Dili’inin mitolojisinden bahsetti. Seminerin sonunda Bahadır seminere katılanların sorularını yanıtladı.

ABDULLAH BUĞRA KOÇLAR KİMDİR?

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin eğitim programlarına ismini verdiği Abdullah Buğra Koçlar, 26 yaşında Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı olduğu sırada 11 Temmuz 2015’de Ankara’dan Kütahya’ya dönüş yolunda geçirdiği sırada trafik kazası geçirerek hayata gözlerini yummuştu. Koçlar’ın vefatı Ülkücüleri derinden yaralamıştı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rize rize ülkü ocakları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!