Advert
Advert
Advert

Çayeli'nde diyaliz hastaları için moral kahvaltısı

İshakoğlu Çayeli Devlet Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı programında diyaliz hastaları ve diyaliz çalışanları bir araya geldi.

Çayeli'nde diyaliz hastaları için moral kahvaltısı
Çayeli'nde diyaliz hastaları için moral kahvaltısı admin

Her yıl geleneksel hale gelen kahvaltıya Başhekim Dr. Yahya Kesici, Sağlık Hizmetleri Müdürü Emine Adalı, İdari ve Mali Müdür Durdali Türkdil, Müdür Yardımcısı Hasan Küçükay, Diyaliz Hemşiresi, Personel ve diyaliz hastaları katıldı.

Başhekim Dr. Yahya Kesici, hastalarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getirirerek; “Onlara hizmet eden, onlarla ilgilenerek onlarla birlikte hastalıklarını yaşayan, yakınlarına, özellikle eşleriyle birlikte kahvaltı yapmak onları mutlu etmek ve birlikte bir aile olduğumuzu hatırlatmak istedik. Günümüzün çoğu vaktini onlarla birlikte geçiriyoruz. Onların dertleriyle derleniyor, aile içi sorunlarıyla bile ilgileniyor, bütün sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sekizincisini düzenlediğimiz geleneksel kahvaltı programıyla hasta, hasta yakınları ve personelimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz piknik ve kahvaltı programına desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

çayeli çayeli devlet hastanesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!