Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor, Ertuğrul’u kaybetmemeli

Çok yazıldı, çok çizildi haftalardır nerede bu genç yıldız adayı diye...

Çaykur Rizespor, Ertuğrul’u kaybetmemeli
Çaykur Rizespor, Ertuğrul’u kaybetmemeli admin

Hatta 97 doğumlu bu gencin yıldız adayı ise kiralık statüsünde Bursaspor’dan alınması da polemik konusu oldu.

Bu hafta Torku Konyaspor müsabakasında Çaykur Rizespor’da stoper mevkiinde başarılı, kendine güvenen bir görüntü veren Ertuğrul Ersoy’dan bahsediyorum. Cezalı Oboabona ve sakat Vıera’nın yokluğunda geçen hafta Osmanlıspor deplasmanında ilk kez takımda kendine yer bulmuştu.

Ertuğrul’u Torku Konyaspor müsabakasında Kaçkar TV Tele Kulis Programının uzman yorumcusu Sinan Mete dostumla beraber RİMER’de televizyondan izledik. Maç genelinde yaşına rağmen soğukkanlıydı, güven verdi, yaptığı yerinde müdahaleler ve kazandığı topları olumlu kullanması ile dikkat çekti. Bu çizgisini devam ettirmesini, hatta bu çizgisini sürdürebilmesi için kulübün de özel mentor ile yanında olmasını diliyorum. Çünkü, Türk futbolu adına bir kazanç, yıldız adayı olarak görsek de, kültürümüzde bu yaşta ki yıldız adaylarının çok kolay da kaybedildiğini biliyoruz.

Gelecek sezon muhtemelen Fenerbahçe’de göreceğimiz Serdar Aziz’in yerine Bursaspor’un savunmasının belkemiği olabilecek olan Ertuğrul için Çaykur Rizespor yönetimin mental gelişimi için de gereken özeni göstereceğine inanıyorum.

çaykur çaykur rizespor rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!