Advert
Advert
Advert

Yeni doğan her bebek Rizesporlu olacak

Çaykur Rizespor Kulübü yönetim kurulu, geleceğin taraftarlarının temelinin atılacağı 3 yeni projeyi düzenlenen toplantıda basına tanıttı.

Yeni doğan her bebek Rizesporlu olacak
Yeni doğan her bebek Rizesporlu olacak admin

Çaykur Rizespor Asbaşkanı Mehmet Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Karamehmetoğlu ve Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe’nin de katıldığı toplantıda konuşan Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Rize'de doğum yapılan tüm hastanelerde yeni doğan bebeklere Çaykur Rizespor tulumu (zıbın) hediye edeceklerini, projenin yakın zamanda hayata geçirileceğini belirtti.

Ferah yaptığı açıklamada ayrıca, "Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bu yıl toplumsal sorumluluk adına başlatılan projede yaklaşık 30 değişik spor dalını hizmete açtık. Şu an 11 değişik yaş grubundan oluşan altyapı futbol takımlarımızda yer alan 230 sporcu ile birlikte toplam sporcu sayımız 647’ye ulaşmıştır. Hayalimiz; ilimizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak, onları yetiştirip, profesyonel alanlarda ilimizi temsil etmelerine yardımcı olmaktı. Rizeli gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz amatör branşları faaliyete geçirdik.

Toplam 2 bin 874 yeni Passolig

Bu yüzden Rize’deki Beden Eğitimi Öğretmenleri, Din Görevlileri ve Muhtarlara, Çaykur Rizespor’un Spor Elçileri olmaları konusunda birer mektup gönderildik. Onları, Kart ve Bilet ücreti kulüp tarafından karşılanacak projede, Çaykur Rizespor’un Rize’de oynayacağı futbol maçlarına davet ettik. Aynı zamanda, 25 amatör futbol takım antrenör ve oyuncuları, Rizespor Branş sporcuları, Şehit ve Gazi yakınları, olmak üzere toplamda 2874 Passolig kartı ve bilet ücretleri kulübümüz tarafından karşılanacak." dedi.

Atmaca SM İkinci Mağazasını Açıyor

Ferah son olarak, "Yine Çaykur Rizespor Kulübü yönetim kurulu olarak Çaykur Rizespor’u şehirle bütünleştirmeyi hedeflendiğimiz üçüncü proje, Rize merkez Deniz Caddesi üzerinde açılacak yeni Atamaca Store satış mağazamız olacak." dedi.

çaykur çaykur rizespor rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!