Advert
Advert
Advert

Rizespor Kwueke ile Osmanlı'nın üstüne çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftasında Ankara deplasmanına konuk olan Çaykur Rizespor Kweuke’nin golüyle Osmanlıspor’u 1-0 mağlup etti.

Rizespor Kwueke ile Osmanlı'nın üstüne çıktı
Rizespor Kwueke ile Osmanlı'nın üstüne çıktı admin

Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftasında Ankara’da oynanan ve ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada Çaykur Rizespor, 86'ncı dakikada Kweuke ile bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Yeşil Mavililer Ankara’da kazandıkları 3 altın puanla puanını 17’ye yükselterek ligde 2 basamak yükseldi ve 8. sıraya yerleşti.

Çaykur Rizespor, 27 Kasım Cuma günü saat 19.00'da ligin 13. Hafta karşılaşmasında evinde Torku Konyaspor’u konuk edecek.

"Çok fazla bir şey yapamadık"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Kendi takımım adına çok fazla bir şey yapamadık. Mücadele ettik demek de biraz eksik olur. Etkili mücadele edemedik. Mücadele etmek başka etkili mücadele etmek başka. Böyle bir 45 dakika oynadık” dedi.

Maç öncesinde defans bölgesindeki oyuncu eksikliklerinden dolayı tedirgin olduklarını dile getiren Karaman, “Maçtan önce özellikle defans bölgesinde 3 oyuncunun eksikliği bizim için tedirginlik oluşturdu. Orta sahada 90 dakika boyunca Ertuğrul-Koray ikilisi ve Murat ve Orhan başarılı bir maç çıkardı diyebiliriz. İkinci yarı bizim adımıza biraz satranç gibi oldu. Girenler çıkanlar oldu. 1-0’dan sonra 2-3 tane net pozisyon var. Orada ikinci golü bulup daha rahat nefeslenmemiz gerekir. Daha rahat bir oyun ortaya koymamız gerekirdi. 5 dakika uzatmanın neticesinden böyle bir 90 dakika oynadık. 14 puanlı iki takımın maçıydı. Rakibimiz Osmanlıspor’un üzerine çıktık. 3 puan alarak biraz arayı açtık. Artık önümüzde ki hafta oynayacağımız çok önemli bir maç var. Gerçi tüm maçlar önemli. Bu maçın, hatta Galatasaray maçı performansının üzerine çıkmamız gereken bir Konyaspor maçı var.” şeklinde konuştu.

Osmanlıspor: 0 - Çaykur Rizespor: 1 Stat: Osmanlı Stadı Hakemler: Özgür Yankaya xx, Bülent Gökçü xx, Mehmet Cem Hanoğlu xx Osmanlıspor: Artur Moraes xx (Hakan Canbazoğlu dk. 67 x), Lukasz xx, Pinto xx, Uğur Demirok xx, Vrsajeviç xx, Ndiaye xx, Erdal Kılıçaslan xx (Tonia Tisdell dk. 82 ?), Musa Çağıran xx, Mehmet Güven xx, Aminu Umar xx, Serdar Deliktaş xx (Torje dk. 77 x) Yedekler: Galip Güzel, Mehmet Umut Nayır, Hakan Aslantaş, Numan Çürüksu Çaykur Rizespor: Itandje xx, Koray xx, Ertuğrul xx, Orhan Ovacıklı xx, Murat Duruer xx, Makiadi xx, Ahmet İlhan xx (Patryk Tuszynski dk. 81 ?), Robin Yalçın xx, Teddy xx (Deniz Kadah dk. 56 x), Mehmet Akyüz xx, Kweuke xxx (Ismael dk. 90 ?) Yedekler: Gökhan Akkan, Sercan, Nıka Dzalamıdze, Ümit Korkmaz, Gol: Kweuke (dk. 86) (Rizespor) Sarı Kartlar: Pinto, Uğur Demirok (Osmanlıspor), Ertuğrul Ersoy, Murat Duruer, Makiadi, Koray, Robin Yalçın (Rizespor)
çaykur çaykur rizespor hikmet karaman rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!