Advert
Advert
Advert

Çayeli Arsovos Spor ilk kongresini yaptı

Rize Amatör Futbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Çayeli Arsovos Spor Kulübü, 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Çayeli Arsovos Spor ilk kongresini yaptı
Çayeli Arsovos Spor ilk kongresini yaptı admin

Geçtiğimiz aylarda kurulan Çayeli İlçesi'nin Siyah-Mavi-Beyaz renklerdeki yeni takımı Arsovos Spor, Ocak ayı içinde başlayacak olan Rize 2. Amatör Küme Ligi'ne dahil olacak. U-11 kategorisini de kuran ve Amatör Takıma 20 futbolcu dahil eden Kulüp, ilk olağan kongresini dernek binasında gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığını Uğur Yıldız, Başkan Yardımcılığını Fatih Odabaş ve Katip Üyeliği Yücel Odabaş'ın yaptığı 1. Olağan Genel Kurulda, tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alan Muhammet Ali Yıldız, kulüp başkanlığına seçildi.

Seçimin ardından bir konuşma yapan Başkan Yıldız, Çayeli Aşıklar Köyünün eski ismini verdikleri kulüplerinin Rize Amatör Liglerine renk katmasını temenni ettiklerini ve başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek, tüm kulüp üyelerine teşekkür etti.

Muhammet Ali Yıldız başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Bayram Gerz, İbrahim Günel, Necip Şahin, Resul Kar. Yönetim Kurulu Yedek Liste ise; Uğur Yıldız, Süleyman Yıldız, Yusuf Topal, Orhan Çakmak ve Mehmet Yağcı isimlerinden oluştu.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Fatih Odabaş, Enes Yağcı ve Yücel Saddam Odabaş isimlerinden oluşurken yedek liste ise; Bayram Ali Yıldız, Fatih Mehmet Yazıcı ve Rıdvan Canca isimlerinden oluştu. Kulüp adına ASKF Rize Şubesi üyeliğine ise Muhammet Ali Yıldız, Bayram Gerz ve Süleyman Yıldız seçildi.

Haber: Turgay AYHAN
çayeli çayeli arsovos spor rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!