Advert
Advert
Advert

Milliler, Dünya Şampiyonası için Rize'de kampa girdi

Türkiye Rafting Milli Takımı, Endonezya Dünya Rafting Şampiyonası öncesi kamp yaptığı Rize'nin Ardeşen ilçesinde Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret etti.

Milliler, Dünya Şampiyonası için Rize'de kampa girdi
Milliler, Dünya Şampiyonası için Rize'de kampa girdi admin

Gelişmekte Olan Spor Banşları Raftingden Sorumlu Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Türkiye Rafting Milli Takımı U19 Antrenör İbrahim Sarı, U23 Antrenör Erdoğan Buçan, Rafting Milli Takımı Antrenörü Savaş İzmirli, Rafting Milli Takımı Basın Danışmanı Salih Navdar ve sporcular Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Asbaşkan Fikret Yardımcı: “Dünyada bu sporla uğraşan ülkeler, rafting alanında dişli rakiplerinin olduğunun farkında. Türkiye Rafting Milli takımı olarak, Yeni Zelanda’da dünya üçüncülüğü, iki branşta dünya birinciliği, Avrupa Şampiyonası’nda ikincilik ve Bosna Hersek'te de Avrupa Şampiyonu olmuş bir takımız. Şimdi hedef Endonezya Dünya Şampiyonası. Bu şampiyonada Rusya, Slovakya ve İngiltere ile mücadele edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Hakan Gültekin de “Rafting bölgemizin ve ülkemizin önemli bir spor dalı haline gelmiştir. Özellikle turizmde önemli bir aktivite olarak karşımıza çıkmaktadır. Önümüzdeki dönemde gelişmekte olan spor dallarında raftingin federasyon olması noktasında çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız.” diyerek Endonezya’da düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonasında Milli sporculara başarılar diledi.

ardeşen rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!