Advert
Advert
Advert

Rizeli Yazardan "Mankurtlaşan Türkiye" kitabı

Aslen Rizeli olan Prof. Dr. Şaban Şimşek’in ‘’Mankurtlaşan Türkiye’’ adlı kitabı çıktı.

Rizeli Yazardan
Rizeli Yazardan admin

Göz Doktoru Prof. Dr. Şaban Şimşek, toplumumuzun içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurup dikkatlice ele aldığı "Mankurtlaşan Türkiye" adlı kitabında kendisinden başkasını düşünmeyen, toplumdan uzaklaşmış, kimliğini kaybetmiş, yabancılaşmış kesimleri içeren, aynı zamanda son yıllarda Türkiye’deki gelişen ve oluşan birçok olayı kaleme alarak okuyucularıyla buluşturdu.

Prof. Dr. Şaban Şimşek, 2003-2005 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulunduğu süre içerisinde, Yükseköğretim Kanunu’nun yenilenmesi çalışmalarını başarıyla yürüttü. Bu sürece dair "Kırmızı Çizgi YÖK" adlı eseri tarihe not düşecek niteliktedir.

Yine 2010 yılında yayımlanan "Doktorum Altın Kafeste" adlı mizah kitabı ile dikkatleri üzerine çeken yazar, 2011 yılında "AK Parti’nin ölçü ile imtihanı", 2014 yılında da "Kart Kurt Kürt" adlı kitabı okuyucusuyla buluştu.

Yazarın çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel çalışması yanında "Göz Hastalıkları Cep kitabı" ve "Ophthalmology Basic Principles" adlı mesleki kitapları da mevcuttur.

Haber: Orhan Yazıcılar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!