Advert
Advert
Advert

“Ali Baba ve 7 Cüceler” Rize'de gösterimde

Ünlü komedyen Cem yılmaz'ın son filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler" Rize Cinevizyon Sinemasında gösterime girdi,

“Ali Baba ve 7 Cüceler” Rize'de gösterimde
“Ali Baba ve 7 Cüceler” Rize'de gösterimde admin

“Ali Baba ve 7 Cüceler” filmi Rize Cinevizyon Sinemasında 12.00, 13.00, 14.30, 15.30, 17.00, 18.00, 19.30, 21.15 ve (Cuma-Cumartesi) 22.00 seanslarında gösteriliyor.

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz filmografisinin hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki "Ali Baba ve 7 Cüceler" Türkiye ile aynı anda Rize'de de seyircisinin karşısına çıktı. İlginç bir hikayenin anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz'a Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina eşlik ediyor.

Filmin konusu şöyle; Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber, bahçe süsü olarak cüceler tasarlayıp satan iki iş adamıdır. İç pazardaki girişimlerinde başarısız olup, Şenay Cüccaciye markası atında kurumsallaşıp yurt dışına açılmak isteyen ikili, soluğu Sofya'da düzenlenen bir bahçe fuarında alırlar. Tamamen tesadüf bir yanlış anlaşılma sonucu büyük mafya lideri Boris Mancov'un adamlarına bulaşan Şenay ve İlber, kendilerini kedi-fare oyununu andıran bir insan avının göbeğinde bulurlar! Karşılarına çıkan Tayanç Pakça, Veronika ve Kenan Memedov gibi nev-i şahsına münhasır karakterlerle maceraları da renklenecektir...

Cinevizyon Sineması İletişim; Rize Sahil Kültür Parkı Merkez / Rize 0 464 214 92 75
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!