Advert
Advert
Advert

Davutoğlu, Akbulut değilmiş

7 Haziran'dan, Suruç'dan, buzdolabına kalkan çözüm sürecinden ve maalesef şehitlerimizden sonra ilan etmiştik 1 Kasım'ı...

Davutoğlu, Akbulut değilmiş
Davutoğlu, Akbulut değilmiş admin

Milleti AKP'ye mecbur bırakanlar neticesini aldı bu seçim. "Biz yoksak terör var" diyenler; kanlar üzerinden olacak şekilde, en aşağılık şekilde olsa da aldı meyvesini...

Öyle yada böyle AKP 1 Kasım'dan zaferle çıktı! Realist olabilenler tek başına iktidarı görebiliyordu. Ancak kabul edelim kimse böyle yüksek bir oy oranı beklemiyordu.

Özellikle 7 Haziran'dan sonra Yıldırım Akbulut benzetmesi yapılan Ahmet Davutoğlu, aslında hiç de öyle değilmiş. Ve yine 7 Haziran'dan sonra "5. parti"nin hesabını yapanlar, Davutoğlu'nun balkon konuşmasında yerini almıştı bile!

"Hayır"da hayır görenler için en hayırlısı olmuştu sanırım! Öyle ki Hayırlıların(!) kalesi Adana'da AKP tavan yapmıştı! Emanet oylar CHP ve AKP'ye geri dönmüş, HDP baraj tehlikesi yaşamıştı. Ama gizli(!) bir el onları mecliste tutmuştu.

Önceki yazılarımdan hatırlayın, hani şu "HDP mecliste olsun ama bizim iktidarımızı engellemeyecek şekilde.." diye düşünen ellerden bahsetmiştim. Belki de bu eller, o ellerdir kim bilir? Sonuçta buzdolabında bekletilenler var!

AKP rüzgarı iyi okudu, milletin mesajını aldı. "ilk günkü aşkla" dedi. Umarım sloganda kalmaz.

Siz Değil, Milli Görüş Kazanır!

Her yazımda ülke gündemine bir de Milli Görüş çerçevesinden bakmaya çalışırım.

1 Kasım'da %0,7 oy alan Saadet Partisi, "Bizim rakamlarla işimiz yok, biz her zaman kazanırız" söylemini eleştiren seçmenini ciddi bir şekilde tenkit ediyor bu günlerde. Aslında seçmen haklı. Çünkü bu söylem Saadet Partisi'ne yakışmıyor!

Çünkü bu söylem Milli Görüş'ün söylemidir. Evet sonuçlar rakamsal açıdan ne olursa olsun, Milli Görüş ve Milli Görüşçüler daima kazanırlar. Çünkü dava Hakk'dır. 'Adil Bir Düzen'in kavgası, 'Yeni Bir Dünya'nın Müjdesidir!

Kazanan Milli Görüş'dür, "En hayırlı hareket"çiler değil! Kazanan Milli Görüş'dür; meclis için, işimiz yok dedikleri rakamlar için davasıyla çelişen ittifak görüşmeleri yapanlar, "paralel ittifak" kuranlar değil!

Her şartta ve zeminde kazanan Milli Görüş'dür, Saadet Partisi değil! o sebepten Saadet Partisi'nin aldığı %0,7 oy oranı Milli Görüş'ün değil, Saadet Partisi tarihindeki en düşük oy oranıdır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!