Advert
Advert
Advert

Rize Ülkü Ocağı Başkanı'ndan öğrencilere mesaj

Rize Ülkü Ocağı Başkanı İhsan Alkan, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı, Aziz Milletimize ve Öğrencilerimize Hayırlı Olsun" dedi.

Rize Ülkü Ocağı Başkanı'ndan öğrencilere mesaj
Rize Ülkü Ocağı Başkanı'ndan öğrencilere mesaj admin

Başkan Alkan'ın mesajı şöyle;

"Ülkemizin geleceği ve teminatı olan milyonlarca genç kardeşimiz ders başı yapmış bulunmaktadır. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının öncelikle tüm genç kardeşlerimize ve ailelerine hayırlar getirmesini, ülkemiz ve milletimiz için yeni çığırlar açacak bir dönem olmasını yüce Allahtan niyaz ederim..

Rize Ülkü Ocakları olarak eğitim ve öğretimin milletimizin ve gençliğimizin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak, faaliyetlerini imanlı, ahlaklı, çalışkan ve mesleğinde başarılı gençlerin yetişmesi noktasında yoğunlaştırmıştır. Müreffeh ve kalkınmış bir Türkiye’nin ancak kaliteli, nitelikli ve en önemlisi “milli” bir eğitim sisteminin teşekkülü ile mümkün olacak; Ülkü Ocakları da, böyle bir sistemin kurulması hususunda ısrarcı olacak ve milli bir anlayışla Milletimize ve gençliğimize hizmete devam edecektir.

Üniversitelerimiz de, eğitim sistemimizin içinde bulunduğu sorunlar yumağından payını büyük ölçüde almış kurumlarımızdır. Öğretim faaliyetlerinin evrensel değerlerden uzak ve kalite standartlarının altında olduğu gerçeğinin yanı sıra, huzur ve güven ortamından yoksun bir şekilde faaliyetlerin sürdürülmeye çalışıldığı, tarafımızca üzüntü ve endişeyle gözlemlenmektedir. Zira geçtiğimiz yıllarda üniversitelerimizde, yaşanan olaylar ve terör saldırıları neticesinde eğitim öğretim faaliyetleri defalarca aksamış, üniversitelilerin can güvenliği sağlanamamıştır. Nitekim Fırat Çakıroğlu kardeşimiz de, bu tür bir olay neticesinde yetkililerin dikkat çektiğimiz bu sorunlara karşı çözüm süreci denen melanet sebebiyle takındıkları duyarsızlık sonucunda, üniversitelerde yuvalanmış alçak terör çetelerinin hedefi haline gelmiş ve şahadete ermiştir.

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan hadiselerin bize kazandırdığı acı tecrübelerle şu gerçekleri ifade etmek isteriz ki; üniversitelerin, alçak terör çetelerinden derhal ve kararlı bir şekilde temizlenmesi elzemdir. Üniversitelerdeki, fikir hürriyetinin güçlendirecek ve öğretim faaliyetlerini bu terör çetelerinin ve bunların hamilerinin vesayetlerinden kurtulmasının yegane yolu bu olacaktır. Terör ve baskı gruplarından arındırılmış bir üniversite, özgür bir şekilde bilimsel faaliyetlerin yapıldığı, ülkemizin ihtiyacı olan yetişmiş insan gücünü karşılayacak bir irfan yuvası olacaktır.

Ülkemizin aydınlık geleceğine ve milletimizin muzafferiyetine olan inancımızla çıktığımız bu yolda Türk gençliğine sonsuz güvenmekteyiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, yeni eğitim ve öğretim yılını huzurlu ve mutlu bir şekilde, kolaylıklarla tamamlamalarını temenni ediyorum."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!