Advert
Advert
Advert

Çaykursporlu güreşçiler 3 madalya ile döndü

Gürcistan'da düzenlenen Grekoromen Güreş Turnuvasında Çaykurspor Güreş Takımı sporcuları 2 altın madalya ve bir bronz madalya kazandı.

Çaykursporlu güreşçiler 3 madalya ile döndü
Çaykursporlu güreşçiler 3 madalya ile döndü admin

Uluslararası Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından, Gürcistan’ın Batum şehrinde, 25-27 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonu Otar Bakuridze Grekoromen Güreş Turnuvasına Türkiye’yi temsilen katılan Çaykurspor Kulübü Güreş takımı sporcularından 120 kiloda İbrahim Tığcı ve 84 kiloda Salih Aydın birinci olarak altın madalya kazandılar.

Gürcistan’ın Batum şehri, Acaristan Güreş salonunda yapılan turnuvaya, Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan ülkelerinden 8 takımdan oluşan 100’ün üzerinde sporcu katıldı. İki gün devam eden farklı kilo kategorilerinde, Çaykurspor Kulübü Grekoromen güreş takımı en çok madalya alan ve en başarılı takım olarak Rize’ye döndü.

Çaykurspor takımında iki altın madalya birinciliğinin ardından, 74 kiloda Ömer Gavuz ve Kadir Hut kategorilerinde üçüncü olarak bronz madalya kazanırken, Yavuz Albaş ise 60 kiloda turnuvanın dördüncüsü oldu.

Turnuvada Çaykurspor Kulübü Güreş takımını, Çaykurspor Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu ve Güreş Antrenörleri Rüstem Koyuncu, Ahmet Kopuz ve Hakan Çelik temsil ettiler.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!