Advert
Advert
Advert

Kwueke ve Karaman'dan kanserli hastaya moral ziyareti

Çaykur Rizesporlu futbolcu Kweuke”nın formasını isteyen kanser Hastası Orhan Yıldırım'ı, Kweuke ve Teknik Direktör Hikmet Karaman hastanede ziyaret etti.

Kwueke ve Karaman'dan kanserli hastaya moral ziyareti
Kwueke ve Karaman'dan kanserli hastaya moral ziyareti admin

Rize Onkoloji Hastanesinde tedavisi süren Cihan Haber Ajansı Rize muhabiri Hızır İlyas Yıldırım'ın abisi Orhan Yıldırım, 53 Gazeteciler Derneği Başkanından Mustafa Bayrak'tan Kweuke'nin formasını istemesi üzerine dernek başkanı Bayrak Kweuke ve Teknik direktör Hikmet Karaman'ı hastaneye getirdi.

Benim için gol atın Onkoloji hastanesinde tedavisi süren Orhan Yıldırım Teknik Direktör Hikmet Karaman ve Kweuke'yi karşısına görünce çok mutlu olduğunu belirterek “Bugün benim için önemli bir gün, Rizespor hastasıyım, artık asansör takım olmak istemiyoruz. Ne olur Avrupa kupalarında da isminizi duyayım, Sivas maçında sizlerden galibiyet bekliyorum, bu maçta Yeşil Mavi formayı giymenizi rica ediyorum” dedi.

Kweuke'den özel istek Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Kweuke'den gol sonrası zafer işareti isteyen Kanser Hastası Orhan Yıldırım, ”Sana güveniyorum, bu maçta galip geleceğiz ve sen gol atacaksın, bu maçta benim için oynamanı istiyorum. Gol attıktan sonra benim için zafer işareti yapmanı rica ediyorum, başarılarının devamını diliyoum” dedi.

Karaman ”Tedavini ol” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra “Tedaviden kaçtığını duydum, tedavini olman lazım, senin gibi taraftarlara ihtiyacımız var. Hasta halin ile bile takımın başarısını istiyorsun. Bu bizim için önemli, bu maçı senin için ve tüm hastalar için oynayacağız, inşallah galip geldikten sonra yine sana geleceğiz” dedi.

Kweuke ”İlgine teşekkür” Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Leonard Kweuke kendisini sevgi gösteren Kanser hastası Orhan Yıldırım'ın sırtında formasını imzalayarak “Bu kadar sporcu içinden bana gösterdiğin ilgi için teşekkür ediyorum. Senin bir an önce iyileşmeni ve tribünlerde yerini almanı bekliyorum. Sivas maçında gol atarsam senin için o işareti yapacağım” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!