Advert
Advert
Advert

İkizdere’de teröre lanet yürüyüşü

Rize’nin İkizdere İlçesi’nde düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması ile ülkede son yaşanan terör olayları protesto edildi.

İkizdere’de teröre lanet yürüyüşü
İkizdere’de teröre lanet yürüyüşü admin

İkizdere’de gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda kişi ellerinde Türk bayrakları ile katıldı, ‘Asker ve polise uzanan eller kırılsın’ sloganları attı. Terör örgütü aleyhine de sloganların atıldığı yürüyüşü İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, İkizdere Derneği başkanı İsmet Ekşi, İl Genel Meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri de katıldı. Yürüyüşün ardından İkizdere Kaymakamlığı önünde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Burada açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, ülke ve milleti bölmeye çalışan dış güçlerin taşeronu PKK terör örgütünü lanetlediklerini belirterek “Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Devlet ve millet için dimdik ayakta durmalıyız. Hepimiz bu uğurda şehit olmaya hazırız. Kahpece kurdukları tuzaklarla asker ve polisimizi şehit eden terör örgütü üyeleri akıttıkları kanda kendileri boğulacaktır. Ülkede tek bir PKK’lı kalmayana kadar ve bu vatan hainleri yok edilinceye kadar bu mücadele sürecektir. Şehitler bizim evladımız kardeşimizdir. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Türk milleti birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez” ifadelerini kullandı.

"ALLAH DEVLETİMİZİ KORUSUN"

İkizdere Derneği Başkanı İsmet Ekşi’de “Devletimize, Cumhuriyetimize, ulusal bütünlüğümüze, demokrasimize, çağdaş ve insancıl değerlerimize sahip çıktığımızı onları koruma azim ve kararlılığımızı göstermek için buradayız. Vatandaşlarımıza sevgimizi, saygımızı, dayanışma arzumuzu göstermek için, demokratik kurallar ve insan haklarına dayalı işleyen devletimizin ulusal sınırlarımızın arkasında olduğumuz göstermek için buradayız. Allah devletimizin ve milletimizin dirliğini ve hakka dayalı düzenimizi korusun.” dedi.

Yürüyüş ilçe müftüsünün yaptırdığı duanın ardından sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!