Advert
Advert
Advert

Veteranlar Ligi'nde Şampiyon Çiftlikgücü oldu

Bu yıl 7.’si düzenlenen geleneksel Veteranlar Futbol Ligi sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Çiftlikgücü oldu.

Veteranlar Ligi'nde Şampiyon Çiftlikgücü oldu
Veteranlar Ligi'nde Şampiyon Çiftlikgücü oldu admin

6 takımın katıldığı turnuvada, grup müsabakaları sonunda ilk 4'e kalan takımlar yarı final oynamaya, yarı final maçları galipleri final oynamaya hak kazandılar. Çiftlikgücü 10 puanla grubu lider bitirirken, 7 puanlı 3 takım arasında yapılan puantajda Sanayi Veteranlar 2., Ardeşen Veteranlar 3. ve Derepazarı Veteranlar 4. olarak yarı finale çıkmaya hak kazandılar. Grubu 6 Puanla 5. sırada Güneysu Veteranlar ile 4 puanla son sırada tamamlayan Moda Kuyumculuk turnuvaya grup müsabakaları aşamasında veda etti.

Yarı final müsabakalarında Çiftlikgücü, Derepazarı Veteranlar ile karşı karşıya geldi. 0-0 sona eren maç sonucu Çiftlikgücü penaltı atışlarıyla maçı 4-2 kazanarak finale yükseldi. Yarı finalin ikinci ayağında Sanayi Veteranlar, Ardeşen Veteranlar ile karşılaştı. 6-0 gibi farklı bir skorla rakibini yenen Sanayi Veteranlar adını finale yazdırdı. Final müsabakasında Çiftlik gücü, ilk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında bulduğu 3 golle rakibini 4-1 yenerek şampiyon oldu. Çiftlikgücü'nün gollerini Sultan Karamustafa (3) ve Tuncay Kolay kaydederken, Sanayi Veteranların golünü 12 golle turnuvanın da gol kralı olan Ömer Kocapir kaydetti.

Müsabaka sonrası düzenlen ödül töreninde bir konuşma yapan ASKF Başkanı Gafur Bayrak; "Bu yıl yapılan turnuvamıza Çaykur Rizespor Başkanlığı, 16 yıl Genel sekreterlik ve idarecilik yapan aynı zamanda amatör idarecilik ve futbol ajanlığı görevlerini de ifa eden Rize futboluna geçmişte büyük hizmetlerde bulunan Hamit Oral abimizin ismi verilmiştir. Kendisine sağlık, sıhhat ve esenlikler dilerim. Ayrıca turnuvayı organize eden tertip komitesine ve görevli arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yapılan plaket töreninde Tertip Komitesi adına konuşma yapan Abdullah Kalafatoğlu; "Turnuva süresince bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, ayrıca bu turnuvanın geleneksel hale gelmesini sağlayan Rize Futbol İl Temsilcisi Rahmi Aslan, Tüfad Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, ASKF Başkanı Gafur Bayrak ve bu turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ve kendilerine tertip komitesi adına plaketleri takdim edildi.

Özel işlerinden dolayı İl dışında bulunan Hamit Oral'ın plaketi, yıllarca beraber Rize futboluna emek verdikleri Kemal Köse tarafından alındı. Rize futboluna yıllarca masör olarak katkı sağlayan Sinan Tezcan'a Plaketi yıllarca beraber çalıştıkları Rize'nin duayen antrenörü Menderes Eyüpoğlu tarafından takdim edildi. Turnuvanın EN CENTİLMEN TAKIMI seçilen Ardeşen Veteranlar'a kupasını Tüfad Başkanı Bilal Karafazlıoğlu takdim etti. Turnuvada GOL KRALI olan Ömer Kocapir'e ödülünü ASKF Onursal Başkanı Sedat Toprak ve Ağabeyi Alipaşa mahallesi muhtarı Yakup Kocapir tarafından verildi. Turnuvanın 2. si Sanayi Veteranların madalya ve kupasını ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Rize İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Bayram Ali Çap tarafından verildi.

Turnuvanın Şampiyonu Çiftlikgücü'nün hediye çekleri ASKF Onursal Başkanı Sedat Toprak tarafından verilirken, şampiyonluk kupası ve madalyaları ASKF Başkanı Gafur BAYRAK tarafından verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!