Advert
Advert
Advert

Rize'de şehiriçi minibüs hatları birleştiriliyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, toplu taşıma kalitesini arttırmak için şehiriçi minibüs hattı ve Gündoğdu hattının tek çatı altında birleştirilmesi amacıyla toplantı yaptı.

Rize'de şehiriçi minibüs hatları birleştiriliyor
Rize'de şehiriçi minibüs hatları birleştiriliyor admin

Rize Şehiriçi, İslampaşa, Sanayi, Araştırma Hastahanesi, Fener, Çiftekavak ve Gündoğdu Rize hatlarında taşımacılık yapan minibüs kooperatiflerinin daha güçlü bir hale gelmek için tek çatı altında birleşmesi konusunda Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ la fikir alışverişinde bulundular.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada; “Halkın kesintisiz erişilebilir toplu taşıma kalitesini arttırmak amacıyla Şehiriçi hattı ile Gündoğdu hattının tek çatı altında birleştirilmesi hususunda yaptığımız toplantı da karşılıklı görüşler beyan edilmiştir. Kooperatiflerin merak ettikleri konularda fikir alışverişleri sağlanmıştır. Genel kurulları neticesinde tek çatı altında birleşme kararı almalarıyla daha da güçlü bir hale gelecekleri kanısındayım” dedi.

Başkan Kasap, "Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli, ilimizin bir ucundan diğer ucuna konforlu güvenilir bir taşıma hizmeti sunmak. Söz konusu hatların kullanılması ve işletilmesinde tek yetkili Rize Belediyesi olduğundan burada kimsenin kimseye rakip olmayacağı, tarafların memnuniyeti ile değişen ve gelişen şehrimize yakışır şekilde toplu taşıma hizmeti vermek için ilk adımımızda herkesin daha duyarlı olması gerekir.” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Şehir içi minibüs kooperatif Başkanı Sultan Dinç ve yönetimi, Gündoğdu minibüs kooperatif Başkanı Mehmet Kopuz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Şakir Mollayakupoğlu, İsmail Hakkı Soba, Mustafa Altay, Mehmet Yoldaş Ulaşım Hizmetleri Müdürü Suzan Avcı ve Otobüs İşletme Amiri Celal Sarı katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!