Advert
Advert
Advert

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı

Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ederek Trabzon Havalimanına hareket eden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda Rizeli otobüs şoförü yaralandı.

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı
Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı admin
Fenerbahçe takım otobüsünü taşıyan otobüs Rize’den Trabzon’a giderken Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Sahil Yolunda silahlı saldırıya uğradı. 53 DE 618 plakalı Ufuk Kıran yönetimindeki otobüsün şoför tarafının yan camı saldırıda patladı. Ağır yaralanan Rizeli otobüs şoförü Ufuk Kıran hastaneye kaldırıldı. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor'u 5-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Trabzon Havalaanı'na dönmek için kara yolu ile yola çıkan sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüsün, Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Otobüse 4 kurşun isabet ettiği ve şoförün yaralandığı bildirildi. Otobüs şoförü saldırıda yaralanırken, Sürmene Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Fenerbahçe kafilesi bölgeye gönderilen zırhlı polis midibisü ile Trabzon Havalimanı’na hareket etti. Emniyet kaynakları saldırının Fenerbahçe otobüsünün yanından geçen bir araçtan atılan taşla otobüs şoförünün başından yaralandığını belirtirken, hastane görevlileri de şoförün başından bir kurşun veya saçma izine rastlamadıklarını ifade etti. Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takım otobüsüne yapılan saldırıyı kınayarak, “Çok yanlış şeyler. Bu çocuklar milli takım oyuncusu. Biz napmışız ya. Ne yapmış bu çocuklar. Biz bomba mı atmışız. Şimdi nasıl gideceğiz. Daha önce tarlalardan gidiyorduk. Şimdi yine öyle mi yapacağız? Çok yanlış şeyler. Biz spor yapmaya geliyoruz. Çocuklar kan revan içinde. Çok yanlış şeyler bunlar" diye konuştu. ÇAYKUR RİZESPOR'DAN KINAMA Çaykur Rizespor Kulubü, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşma sonrası Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün İstanbul'a dönmek üzere Trabzon Havalimanına giderken Trabzon'un Sürmene ilçesinde uğradıkları silahlı saldırıyı kınadı. Çaykur Rizespor Kulübü resmi sitesinden Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı kınanarak, yapılan açıklamada, "Maç sonrası havaalanına dönerken Sürmene yakınlarında Fenerbahçe kafilesi otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Ve kabul edilemez buluyoruz. Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diliyoruz." denildi. BAŞKAN KASAP'TAN KINAMA

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan takım otobüsüne maç sonrası Trabzon Havalimanı’na dönerken yapılan saldırıyı kınadı.

Futbolun dostluğu ve kardeşliği ön plana çıkarması gerektiğini vurgulayan Başkan Kasap, “Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüse henüz kimliği belirsiz kişilerce saldırıda bulunulduğunu büyük bir üzüntü içeresinde öğrendim. Saldırı esnasında yaralanan takım otobüsü şoförüne acil şifalar diliyorum. Güvenlik güçlerimizin en kısa süre içerisinde bu olayın sorumlularını adaletin önüne çıkaracağına inancım tamdır. Futbol dostluğu ve kardeşliği ön plana çıkarmalıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”

FENERBAHÇE'DEN ÇAYKUR RİZESPOR'A 5'İ-1 YERDE
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!